IT.WP1.WEBDEV.0.Hx
Web alkalmazások fejlesztése

Hogyan készítsünk web alkalmazást JAVA technológiákat használva. Szervlet, JSP, Spring keretrendszer segítségével.
False
registered False
in_cart False
is_course_full False

invitation_only False
can_enroll None

can_add_course_to_cart False
Enrollment is Closed

A kurzusról

A kurzusban először áttekintjük a szervletek, filterek, esemény kezelők létrehozásának és regisztrációinak lépéseit, működését. Ezután a megvizsgáljuk, hogy a web alkalmazás fejlesztés miben tér el a hagyományos fejlesztéstől, mit jelent az állapot mentesség ebben az esetben. Miután megismertük a Java web alkalmazás fejelsztésének lehetőségeit, megtanuljuk a biztonsági beállítások lépéseit, majd rossz példákon keresztül elemezzük a feltörhető alkalmazások ismérveit. Az alapok után megismerkedünk a Spring keretrendszer koncepciójával, majd feladatok segítségével felismerhetjük a keretrendszer ügyes megoldásait, egyszerűsítéseit. Végül megismejük a web alkalmazások stressz tesztelését JMeter segítségével. A tanuláshoz kitartást és sok sikert kívánok!

Előkövetelmények

HTTP protokoll, HTML és Java nyelv ismerete elengedhetetlen. Az első feljezet ezen ismeretek ismétlése ugyan, de 1-2 feladat erejéig, az elméleti alapokat nem írjuk le.

Oktató(k)

Course Staff Image #1

Dr. Krizsán Zoltán, PhD

Krizsán Zoltán, a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és informatikai kar, Általános informatikai Tanszék docense. 2000-be szerezte diplomáját itt, mint okleveles informatikus, és azóta itt tanít. Webalkalmazások fejlesztésével több, mint 10 éve foglalkozik. Tanszékünkön Programozás alapjait, Objektum orientált programozást (C# alapokon), web alkalmazás fejlesztést JAVA, és .NET alapokon, Program tervezési mintákat, Szoftver technológiát tanít.

 1. Course Number

  IT.WP1.WEBDEV.0.Hx
 2. Classes Start

  Sep 25, 2017
 3. Classes End

  Jan 01, 2020
 4. Estimated Effort

  25:00