the image of courses

BTK.T1.KIP.0.Hx
A Komplex Instrukciós Program (KIP) mint tanulói státuszkezelő eljárás

Az EFOP 3.1.2-16-2016-00001 számú projekt szakmai koncepciójában nevesített, a tantestület egészét érintő, pedagógiai kultúra- és szemléletváltást eredményező átfogó oktatási módszertan.
False
registered False
in_cart False
is_course_full False

invitation_only False
can_enroll True

can_add_course_to_cart False

A kurzus ismertetése

A kurzus betekintést ad az EFOP 3.1.2-16-2016-00001 számú projekt szakmai koncepciójában nevesített, valamennyi fejlesztendő kompetenciaterületet magában foglaló, a tantestület egészét érintő, pedagógiai kultúra- és szemléletváltást eredményező átfogó oktatási módszertanba. Ennek alkalmazása a továbbképzésben fókuszáltan támogatja a projekt alapvető célkitűzését, a végzettség nélküli iskolaelhagyás csökkenését. A kurzusra jelentkezők számára ezen az elektronikus felületen letölthetők a KIP módszerhez kapcsolódó minta óravázlatok, melyek segítséget nyújthatnak a módszer teljes körű elsajátításában.

Előkövetelmények

A kurzust a 30 órás Komplex Instrukciós Program (KIP) mint tanulói státuszkezelő eljárás című pedagógus-továbbképzési programot elvégzett résztvevőknek ajánljuk.

A kurzus oktatói

Course Staff Image #1

Staff Member #1

Biography of instructor/staff member #1

Course Staff Image #2

Staff Member #2

Biography of instructor/staff member #2

GYIK

Milyen tankönyvre lesz szükségem?

A kurzus során nem lesz szükség külön tankönyvre. A kurzusra jelentkezők számára a kurzus tananyagából letölthetőek a KIP módszerhez kapcsolódó minta óravázlatok, tananyagok.

Enroll